Νέο τραγούδι: Μανώλης Μητσιάς – «Δίχως Πράξεις»..!!

Το «Δίχως Πράξεις» είναι ένα ατμοσφαιρικό χασάπικο που το απογειώνει η ώριμη ερμηνεία του Μανώλη Μητσιά.

Ο Μανώλης Μητσιάς μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δίχως Πράξεις», σε συνεργασία με την Heaven Art Music.

Μετρώντας 50 χρόνια στο χώρο της μουσικής, ο Μανώλης Μητσιάς αποτελεί τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή με το σπουδαιότερο κατάλογο τραγουδιών, με τις σημαντικότερες συνεργασίες συνθετών, στιχουργών και ποιητών.

Ο Μανώλης Μητσιάς έχει συμπράξε με τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Δήμο Μούτση, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Χρήστο Λεοντή, Άκη Πάνου, Λίνο Κόκοτο, Σταύρο Ξαρχάκο, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάριο Τόκα, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Χρήστο Νικολόπουλο, Ηλία Ανδριόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό, Σταμάτη Κραουνάκη, Σταμάτη Σπανουδάκη και άλλους.

Το «Δίχως Πράξεις» είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη συνεργασία του Μανώλη Μητσιά με τον ταλαντούχο συνθέτη Σταύρο Σιόλα.

Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στους Κωστή Καπελώνη και Μάνια Παπαδημητρίου.

Το «Δίχως Πράξεις» είναι ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό χασάπικο που το απογειώνει η μοναδική και ώριμη ερμηνεία του Μανώλη Μητσιά:

«Απ’ τη Λήμνο στην Κερύνεια, Κάιρο – Αλεξάνδρεια, καπετάνιος η ζωή… Σε λιμάνια άγρια τι κι αν διάβηκες, ηπείρους, λίμνες, θάλασσες, βουνά, το λιμάνι της γυναίκας είναι μία αγκαλιά… Τη δική σου μοίρα φτιάχνεις, ξέρεις τι σου μέλλεται, μα το πεπρωμένο λάθος σου συμπεριφέρεται…»

Πηγή: hit-channel.com

Σχετικές δημοσιεύσεις