«Αλλάζω»: Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Διονύση Σχοινά..!!

Δυναμικό, με στίχους γεμάτους ειλικρίνεια και τίτλο – σύνθημα που μας αγγίζει όλους.

Ο Διονύσης Σχοινάς παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Αλλάζω», με την οποία εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Records.

Η ρυθμική ερωτική μπαλάντα με τη χαρακτηριστική χροιά του Διονύση Σχοινά, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, μέσα από την αποκλειστική ραδιοφωνική της μετάδοση από σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, κατακτώντας υψηλές θέσεις στο airplay.

Τη μουσική και τους στίχους του «Αλλάζω» υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουλής.

Το τραγούδι αναμένεται σύντομα να μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα εντυπωσιακό music video.

Δυναμικό, με στίχους γεμάτους ειλικρίνεια και τίτλο – σύνθημα που μας αγγίζει όλους, το «Αλλάζω», αποτελεί ακόμα ένα από τα διαχρονικά τραγούδια του Διονύση Σχοινά και μπαίνει αμέσως στη λίστα με τις επιτυχίες της χρονιάς.

«Ήθελα να φύγω, ήθελα να χαθώ, μα όταν με κοιτάζεις πώς μπορώ να κρυφτώ… Με έκανες σε μια μόνο στιγμή, ξαφνικά και το αποφάσισα… Άλλο πόνο δεν θέλω, φτάνει ως εδώ κι αν ο πόνος είναι τρένο αλλάζω σταθμό… Κοίταξε με μες τα μάτια και έλα κοντά, πάρε με αγκαλιά…», τραγουδάει ο Διονύσης Σχοινάς.

Την ενορχήστρωση και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Κώστας Λαϊνάς, στενός και μακροχρόνιος συνεργάτης του Διονύση Σχοινά.

Παράλληλα ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Akanthus» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χαρίζοντας μία ανεπανάληπτη live clubbing εμπειρία.

Πηγή: hit-channel.com

Σχετικές δημοσιεύσεις