• Καλώς ήρθατε στο STUDIO 56. . . Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο του STUDIO 56.

  Εδώ αγαπάμε τη μουσική και κάνουμε τα πάντα ώστε οι ακροατές και οι παραγωγοί μας να μπορούν να απολαμβάνουν και να ακούνε τη μουσική που αγαπάνε,Το διαδίκτυο έχει κάνει και καλό στη μουσική.Γιατί η μουσική είναι η μουσική. Δεν είναι ούτε το δισκάκι, ούτε το βινύλιο...

  Σχετικα με εμας

  Για πολλούς η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, της καθημερινότητάς τους. Είναι μέσο ψυχαγωγίας, ξεκούρασης και χαλάρωσης. Για άλλους, μουσικούς, μουσικοσυνθέτες κλπ, αποτελεί τρόπο σκέψης και έκφρασης, τρόπο ζωής και εν τέλει πλευρά του εαυτού τους. Όμως, αν και η μουσική συνιστά αναγκαιότητα για τους ανωτέρω, παραμένει κάτι ανεικονικό και απόλυτα αφηρημένο.

 • Loading...
  Τρέχων τραγούδι:
  Φόρτωση ...
  Τίτλος ραδιοφώνου:

  Συνδεδεμένοι ακροατές:
  Ωρα σταθμού:
 • ΒΙΝΤΕΟ

  Έψαξα άδικα να βρω ανθρώπους να με νιώσουνε μα δυστυχώς δεν βρήκα Πάνω στις τόσες μου πληγές αχ, αχ κι άλλες πληγές μ' ανοίξανε και γελασμένος βγήκα. .

  Έκανες λάθος να γελάσεις κι αυτό το πάθος όπως τ’ άλλα να περάσεις. Εγώ το ξέρω το τι είχα να σου δώσω κι εσύ το ξέρεις πως με πούλησες ωστόσο..

  Ωραίο τραγούδι του '50, απο την αξοιπρεπέστατη Γιώτα Λύδια!

  Θα κλείσω τα μάτια θ' απλώσεις τα χέρια να βρουν να φωλιάσουν λευκά περιστέρια αγάπη μου πρώτη αγάπη μεγάλη θα κλείσω τα μάτια κι όπου με βγάλει..

 • Διεύθυνση Επικοινωνίας

  STUDIO 56

  ΣΤΕΊΛΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΆ ΣΟΥ Δεξιά μπορείτε να στείλετε το μυνημά σας και να επικοινωνήσετε μαζι μας E-mail:giorgos.xaikalhs@yahoo.gr

  Φόρμα Επικοινωνίας