Τέλος ο Ουζουνίδης από τον Παναθηναϊκό! Δάκρυα μαζί με τους οπαδούς..!!

Το… τέλος ήταν αναμενόμενο! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε μια χρονιά γεμάτη “φουρτούνες” στον Παναθηναϊκό, αλλά η ήττα του “τριφυλλιού” από τη Ξάνθη ήταν και το τελευταίο ματς του Εβρίτη τεχνικού στον πάγκο των “πρασίνων”.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε έκανε.. επίσημη την απόφαση του για αποχώρηση από τους «πράσινους»Ο 49χρονος αναφέρθηκε στα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο “τριφύλλι”, τονίζοντας πως “προσπαθώ να βρω κάτι θετικό και δεν βρίσκω”.

Ο Ουζουνίδης δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του, ενώ άφησε και τα “καρφιά” του: “Φάνηκε ότι με μένα δεν ήθελαν να βοηθήσουν τόσο πολύ. Ευχαριστώ όσους έκαναν καλή και άσχημη κριτική, κυρίως όσους έκαναν άσχημη, γιατί έδειχναν ότι ήμασταν ζωντανοί, εμείς ήμασταν ζωντανοί. Ελπίζω κάποια στιγμή, υπό άλλες συνθήκες, να είμαστε πάλι εδώ”.

Να αναφέρουμε πως αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν έξω από τη Λεωφόρο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Ουζουνίδη, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του. Κατά την αναχώρηση του όμως ο Έλληνας τεχνικός ήρθε… φάτσα μαζί τους και τους ανέφερε πως τόσο καιρό έκανε ό,τι ήταν δυνατόν και πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με αυτούς. Μάλιστα, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Τόσο ο Ουζουνίδης όσο και οι οπαδοί δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους!

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

«Το πρωτάθλημα τελείωσε όπως άξιζε να μας τελειώσει, αδιάφορα. Κάποια στιγμή που πήγε να έχει ενδιαφέρον, κάποιοι μας είπαν ότι φτάνει, μην πιέζεστε. Κίνητρο για τα παιδιά δεν υπάρχει. Χάθηκε το κίνητρο να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση, μήπως σβήσουμε την τιμωρία από την Ευρώπη.

Αγωνιστικά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε. Τα παιδιά μπήκαν να παίξουν. Και εγώ δεν ενδιαφέρθηκα να παίξω για το αποτέλεσμα. Έπαιξαν σε άλλες θέσεις, μπήκαν νεαρά παιδιά. Αν θέλουν να τα προστατεύσουν, πρέπει να τα πλαισιώσουμε με έμπειρους παίκτες. Είναι νωρίς να σηκώσουν μόνα τους το βάρος της φανέλας. Αν φέτος υπήρχε η υπομονή, του χρόνου δεν θα είναι έτσι.

Η συνεργασία μου επίσημα τελειώνει, τελειώνει το συμβόλαιο μου. Ευχαριστώ τους παίκτες που δουλέψαμε μαζί. Υπήρχαν δυσκολίες από την πρώτη στιγμή. Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι θετικό και δεν το βρίσκω. Όσοι ήμασταν εδώ τον 1,5 χρόνο, προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Όσοι πιστεύουν ότι είναι εύκολο, ας κοιτάξουν και τον αιώνιο αντίπαλο που αυτό το μήνα υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον, ας δουν την εικόνα του. Τουλάχιστον τελείωσε αγωνιστικά η χρονιά.

Ευχαριστώ τα παιδιά για το σεβασμό που δείξαμε. Ευχαριστώ τον Σαραβάκο και τον Παπαβασιλείου, ήταν εκεί, με βοήθησαν και μου έδειξαν την αγάπη τους. Ευχαριστώ όσους ήταν στο Κορωπί, γιατί έκαναν πολλά πράγματα και με υποστήριξαν. Εγώ τους την έδειξα την αγάπη μου όσο μπορούσα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Δεν θα με αγαπούσαν τόσο, όσο αν παίρναμε το πρωτάθλημα. Στάθηκαν κοντά μου και δίπλα μας όλη τη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα, αλλά προσπάθησα να σεβαστώ το Σύλλογο. Δεν νομίζω άλλος προπονητής να αντιμετώπισε τόσες δυσκολίες σε έναν τόσο μεγάλο κλαμπ.

Η ομάδα είναι εδώ, φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση και ελπίζω να βρεθεί σύντομα. Αν κάποιοι καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά και η αγωνιστική εικόνα, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φαίνεται αντάξιος της φανέλας και της ιστορίας του. Με τους περιορισμούς και τους μείον βαθμούς, η ομάδα θα έχει πρόβλημα.

Ελπίζω με τη λήξη της δικής μου συνεργασίας να βοηθήσουν πιο πολύ. Φάνηκε ότι με μένα δεν ήθελαν να βοηθήσουν τόσο πολύ. Ευχαριστώ όσους έκαναν καλή και άσχημη κριτική, κυρίως όσους έκαναν άσχημη, γιατί έδειχναν ότι ήμασταν ζωντανοί, εμείς ήμασταν ζωντανοί. Ελπίζω κάποια στιγμή, υπό άλλες συνθήκες, να είμαστε πάλι εδώ».

Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις